Asus A41 X550A Laptop Accu

Gaming laptops zijn niet bekend voor hun gladde ontwerpen hebben, maar Accu a41-x550a Asus en Dell om dat te veranderen met de nieuwste update aan de ROG laptop en de Inspiron 15 7000 gaming laptop series, respectievelijk.

Voor een, de nieuwere generatie hardware, en dat inclusief de nieuwste Intel-processors, hoeft het niet te veel koeling openingen — zodat de laptops er beter uitzien. Qua afmetingen is de G501VW van de ROG 20.6 mm dik, en de Inspiron, 25.3 mm. De designtaal van de twee laptops, is echter heel anders.

ASUS heeft niet bezuinigen op het gebied van het materiaal gebruikt, met een aluminium chassis en kwalitatief goede matte kunststof componenten. Helaas, merkte we een bepaalde flex op het deksel als je druk naar beneden hard op het, en dat kan niet goed nieuws voor de vertoning die onder de metalen laag zit. De rode kleur accenten op het toetsenbord, de display bezel en de zweem stempelkussen toevoegen een persoonlijkheid aan wat kan anders hebben uitgezien als een conventionele laptop bedoeld voor huizen en kantoren.

Dell, aan de andere kant, heeft overgedragen alot van het ontwerp signalen uit haar bestaande Inspiron laptop. De metalen constructie is gekleed in een premium matte afwerking. En het is niet zo veel van een vingerafdruk magneet als de Asus A41-X550E Accu laptop.

De 15,6-inch display van de G501VW is een echt hoogtepunt. Het verpakkingen in de 4K resolutie van 3 840 x 2, 160 pixels, en is een in-plane switching (IPS)-panel. De IPS-hardware zorgt voor echt goede kleurweergave, dat geweldig nieuws is, ongeacht wat je op deze laptop doet — spelen van games, films, of zelfs maar te proberen uw hand bij sommige fotobewerking. De zuiverheid van de witte kleur, de uitstekende gezichtshoeken en de gladheid van de alle snelbewegende visuals combineren om dit een vrij indrukwekkende doek.

Dell heeft bovendien verpakt de Accu Asus a42-g750 met een 15,6-inch scherm, met de 4K resolutie van 3 840 x 2, 160 pixels. Tussen de twee is dit een tikkeltje meer reflectieve vanwege de glas-laag over het scherm. De inheemse helderheidsniveaus zijn echt goed en de kleuren kijken scherpe, maar wat echt opvalt is de scherpte van het geschreven woord — lezing is uiterst gemakkelijk.

Er is geen tekort van de macht in beide apparaat. Ze worden aangedreven door de Intel Core i7-6700-processors, die een maar liefst 16 GB RAM, en Microsoft's Windows 10 besturingssysteem standaard uitgevoerd. Terwijl deze twee specificaties een echt krachtige laptop definiëren, Asus beschikt over een rand met de 512 GB solid state drive (SSD), wat heeft echt snel lezen en schrijven snelheden. In vergelijking, heeft Dell de hybride opslag combinatie, die een 128 GB SSD met een 1 TB harde schijf (HDD paren) gebruikt. In dit, wordt het werkende systeem van Vensters opgeslagen op de SSD, terwijl uw gegevens worden opgeslagen op de harde schijf, die aanzienlijk langzamer tijdens het openen van zware bestanden.

In termen van capaciteit dan, zal de Inspiron 15 7000 heeft het voordeel, maar de Accu Asus a32-k93 aanzienlijk sneller in termen van prestaties. Een snelle SSD verbetert Multitaskingprestaties in het algemeen, en de gameplay-ervaring wordt verbeterd omdat het spel laden veel sneller kaarten.

Wat gamers zou meer kochten zijn de grafische mogelijkheden, en de pariteit op dit front blijft in termen van enkele specificaties — beide laptops hebben de Nvidia GTX 960 M graphics, met 4 GB GDDR5 geheugen. Dit is een vrij krachtige grafische kaart, en moet niet enig probleem hanteren de nieuwste spellen. Het enige struikelblok is het 4K-display-deze kaarten zijn niet krachtig genoeg is zodat u kunt spelen met de 4K-resolutie en nog reproduceren glad frames zonder enige stotter. Je moet om turn down de resolutie-instellingen in het spel om soepeler prestaties en frames. Zodra je dat doet, is de gameplay onberispelijk.

Beide laptops zijn niet bedoeld om te worden weg krijgslieden, als het gaat om levensduur van de batterij. Afhankelijk van wat u gebruikt hen voor, kan zowel de G501VW en de Inspiron 15 7000 duren overal tussen 2-5 uur.

ASUS heeft een gaming laptop die een uitstekende weergave, blazing-fast performance en de laatste specificaties in een slanke vorm biedt gemaakt. Dell is de Inspiron 15 7000-serie uit te breiden in de gaming-domein en de vakken op het gebied van top-notch ontwerp, goede prestaties, heldere scherm en een meer comfortabel te gebruiken toetsenbord tikt.

http:///...sus-laptop-accu-44wh

http://kartell.free.light-gap.net/index.php?forum-showposts-431


The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Video

By maagdenberg
Added Jun 20 '17

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Tags